| Gönderen: 29 Nisan 2004 Saat 07:49 | Kayıtlı IP
|
|
|
-I-
Kayhan'ın, sözleşme özgürlüğü yaklaşımına ben de katılıyorum. Ancak, yapılan yeni düzenlemelerin arkasında, iki temel düşüncenin olduğunu düşünüyorum. Birincisi, meslektaşlarımızın, sözleşme yapma konusundaki profesyonellikten uzak yaklaşımları. İkincisi ise geçmişteki Yargıtay uygulaması.
Özellikle mesleğin ilk yıllarında, en yakın çevre ve tanıdık ya da akrabalardan oluşan müvekkillere (onların da sözleşme imzalama konusunda çekinceleri varken) bırakın sözleşme imzalatmayı, bunu teklif dahi etmenin zorluğunu herkes yaşamıştır.
Diyelim sözleşmeyi imzaladınız. Uyuşmazlık halinde aşılması gereken bir başka engel daha var. Ücretin yüzde olarak belirlenmesini hasılı davaya iştirak saymak suretiyle ya da belirlenen ücreti (dava sonunda kazanılan miktardan fazla olduğu ve benzeri gerekçelerle) hakkaniyete aykırı bularak sözleşmeleri tümden geçersiz sayan kararları hatırlayalım lütfen. Bir de buna, asgari ücret tarifesinin komik rakamları eklendiğinde (sözleşmeniz geçerli sayılsa dahi) mağduriyetin boyutları daha da büyümekte idi.
Bu anlamda, asgari ücret tarifesi hazırlama yetkisinin Barolar Birliği'ne verilmesini ve yüzde olarak ücret belirlenebilmesini sağlayan düzenlemer önemli idi ve hepimiz sevinçle karşıladık. Nitekim değişikliği izleyen tarihlerde, konusu paraya ilişkin uyuşmazlıklara ait asgari tarifede önemli artişlar yapıldı. Bizler de oran belirleyerek sözleşme yapmaya başladık.
Öte yandan, bütün bunlar yapılırken ve yine yukarıda belirtmeye çalıştığım olumsuzlukları gidermeye çalışırken kantarın topuzu biraz kaçmış olabilir. Çoğu eleştrileri haklı bulmama rağmen bu hatanın anlayışla karşılanması ama düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu bağlamda;
**Sözleşme özgürlüğü sağlanmalı ancak Yargının sözleşmeye müdahalesini önleyecek bir düzenleme yapılmalıdır.
**Karşı tarafa yükletilecek vekalet ücreti yönünden asgari ücret tarifesi uygulaması devam etmeli ve tarifeyi belirleme yetkisi Barolar Birliği'nde kalmalıdır.
**Uzaktan yapılan anlaşmalar da dikkate alınarak, sözleşme imzalanmaması halinde asgari ücret tarifesi uygulanmalıdır.
|